Alergeni

Produsele sunt preparate într-o bucătărie în care se prelucrează produse și derivate din cereale, crustacee, ouă, pește, arahide, soia, lactate, fructe cu coajă, țelină, muștar, susan, dioxid de sulf, lupin, moluște. Cu toate că folosim cele mai bune practici în procesele de preparare, contaminarea se poate produce în mod accidental. Nu putem garanta absența completă a alergenilor din felurile preparate, așadar vă rugăm verificați ingredientele mâncărurilor.

 
  • Cereale care conţin gluten (adică grâu, secară, orz, ovăz, grâu spelţ, grâu mare sau hibrizi ai acestora) şi produse derivate

  • Crustacee şi produse derivate

  • Ouă şi produse derivate

  • Peşte şi produse derivate

  • Arahide şi produse derivate

  • Soia şi produse derivate

  • Lapte şi produse derivate (inclusiv lactoză)

  • Fructe cu coajă, adică migdale (Amygdalus communis L.), alune de pădure (Corylus avellana), nuci (Juglans regia), anacarde (Anacardium occidentale) nuci Pecan [Carya illinoiesis (Wangenh.) K. Koch], nuci de Brazilia (Bertholletia excelsa), fistic (Pistacia vera), nuci de macadamia şi nuci de Queensland (Macadamia ternifolia) şi produse derivate

  • Ţelină şi produse derivate

  • Muştar şi produse derivate

  • Seminţe de susan şi produse derivate

  • Dioxid de sulf şi sulfiţi în concentraţii de peste 10 mg/kg sau 10 mg/litru

  • Lupin şi produse derivate

  • Moluşte şi produse derivate