CHIPSURI NATURALE? LA PAPAROTI CHIAR SUNT PE BUNE!

Nu credem că există prea multă lume care să nu-și dorească să ronțăie ceva bun din când în când. Și când zici ”ceva bun”, ne vin în minte tot felul de crănțănele sărate în pungi foșnitoare, ce sunt scăldate în arome sintetice sau monoglutamat de sodiu, deci deloc sănătoase!
Așa că am căutat cea mai bună variantă de a include în meniurile noastre zilnice niște crănțănele sănătoase, cu gust bun-bun și care să fie preparate zilnic, nu cu luni bune înainte de consum. Tam-Tam! Vă oferim cu drag chipsurile de cartofi à la Paparoti
Ca să fim cât mai transparenți, vă spunem exact care sunt secretele noastre de fabricație.
– Folosim cartofi speciali cultivați pe plan local, un soi aparte cu proprietăți specifice care conferă chipsurilor textura și duritatea necesară
– Cartofii sunt triați și curățați manual de către echipa noastră harnică din bucătărie
– După o spălare temeinică, cartofii sunt tăiați foarte – foarte subțire cu ajutorul unor feliatoare magice
– Chipsurile se prăjesc în ulei proaspăt de floarea soarelui timp de doar câteva minute, până devin aurii
– Chipsurile se scot din friteuze, se scurg bine-bine și se așează pe hârtie absorbantă pentru a se elimina excesul de ulei
– Crocănțeii proaspeți de cartofi sunt asezonați cu sare și …pregătiți să fie mâncați de pofticioși!
Iar pentru că unora le place să se delecteze și cu alte gusturi sau arome, preparăm zilnic și două sosuri gustoase, care merg perfect lângă chipsuri: sos cu usturoi și sos barbecue.
Deci, v-am convins? În caz că nu le-ați gustat până acum… vi le trimitem gratuit când comandați pui la rotisor! O porție – două porții?.